حجت الاسلام نورالله پور غلامی، در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»، در شیراز گفت: اگر مجموعهای بتواند ارزشهای فطری الهی و انسانی را در جامعه خود حفظ کرده و آن را به بالندگی برساند پایداری او تضمین شده است.
مسئول عقیدتی، سیاسی ناجا در شیراز بیان کرد: جامعه اسلامی ما هم طبیعتاً از این قانون کلی مستثناء نیست زیرا جامعه اسلامی ما زمانی پایدار میماند که ارزشها در آن حاکمیت داشته باشد «كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ» برتری و پایداری شما در جامعه بشری به خاطر این است که ابزار نگه داشتن ارزشها را در اختیار دارید، لذا به فکر حفظ ارزشها باید بود.
وی گفت: طبیعتاً در همین جملهای که از قرآن که گفته شد، به ما نشان میدهد پایداری و حفظ ارزشها در سایه چه حرکتی میسر است. قرآن میگوید: «تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ» یعنی یک نظارت همگانی و عمومی میتواند در حفظ ارزشها مؤثر و نتیجه بخش باشد، نظارتی که مبتنی محبت و احساس مسئولیت است، نظارتی که مبتنی بر این که هر کس خود را مقابل دیگری مسئول بشناسد، باشد.
حجت الاسلام پور غلامی، خاطر نشان کرد: بنابراین امر به معروف و نهی از منکر پایه ای برای حفظ ارزشها بوده و به عنوان ریشه ای برای نگه داشتن فضیلتها مطرح شده است. بنابراین با فریضه امر به معروف و نهی از منکر فرائض اقامه و دوام پیدا میکنند لذا پایداری ارزشها در سایه امر به معروف و نهی از منکر مسیرخواهد بود.
وی سپس اضافه کرد: اگر ما امر به معروف و نهی از منکر را رها کردیم فضای شکسته شدن و تباه شدن حکومت برای جامعه فراهم می شود، یعنی اگر امر به معروف نباشد، اشرار بر شما سلطه پیدا میکنند و آن زمان ارزشها به طور کلی شکسته و از بین میرود بنابراین پایدار ماندن ارزشها در جامعه به این است که امر به معروف و نهی از منکر ترک نشود تا اینکه بَدان فضای حکومت به دست نیاورند و شِرار مردم تسلط بر جامعه پیدا نکنند.